ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка з Чернівців повідомила про погрози з боку експрацівника поліції

06.11.2019, 09:50
Фото - з фейсбук Галини Єреміци
Фото - з фейсбук Галини Єреміци

У Чернівцях журналістка місцевого інтернет-видання “Чернівці.Online” Галина Єреміца поскаржилась на погрози з боку колишнього співробітника поліції. Про це вона повідомила представниці ІМІ у Чернівецькій області.

У мережі Facebook під дописом журналістки користувач з прізвищем Георгій Скіпор написав коментар на її адресу, який Єреміца сприймає як непряму погрозу і тиск.  

Зокрема, у коментарі під дописом з новиною про те, що поліція відкрила кримінальне провадження щодо перешкоджання Галини Єреміци він написав: “Ліпше би було, якби провадження було відкрито за ст. 115” (Умисне вбивство - ред.)..

Пізніше коментар користувача зник.

“На моє питання, чи це погроза, він написав: “це бажання”, – повідомила Галина Єреміца.

Водночас журналістка вказує на те, що на Facebook-сторінці Скіпора повідомляється, що він до 2017 року працював у Сторожинецькому районному відділку УМВС.

“Розцінюю це як непрямі погрози на свою адресу і тиск на мене! Прошу поліцію взяти до уваги дану інформацію”, – написала журналістка, додавши, що відповідну заяву до правоохоронців вона вже написала.

Як повідомляв ІМІ, 3 листопада в селі Михальча Чернівецької області група вірян УПЦ МП перешкоджала виконанню професійних обов’язків журналістки інтернет-видання “Чернівці.Online” Галині Єреміці. За даним фактом журналістка написала заяву про перешкоджання до Сторожинецького відділу  ГУНП в Чернівецькій області.

Сторожинецька поліція Чернівецької області відкрила кримінальне провадження щодо перешкоджання Галині Єреміці за ч.1 ст.171 Кримінального Кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

Liked the article?
Help us be even more cool!