ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом перешкоджання журналістці "Чернівці.Онлайн"

05.11.2019, 12:05

Сторожинецька поліція Чернівецької області відкрила кримінальне провадження щодо перешкоджання професійній діяльності журналістці “Чернівці.Онлайн” Галині Єреміці. Про це ІМІ повідомила Галина Єреміца.

За її словами, 4 листопада увечері вона отримала у поліції витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Кримінальне провадження №12019260150001029 зареєстроване 4 листопада з правовою кваліфікацією – ч.1 ст.171 Кримінального Кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

Також журналістка повідомила ІМІ, що написала заяву щодо бездіяльності поліцейських, які, за її словами, не реагували на перешкоджання їй. 

Як повідомив Єреміці при особистій зустрічі т.в.о. начальника Сторожинецького відділу ГУНП в Чернівецькій області Віктор Семенюк, за заявою про бездіяльність працівників поліції призначена перевірка, про її результати журналістку повідомлять у встановлені законом терміни.

Як повідомляв ІМІ, 3 листопада в селі Михальча Чернівецької області група вірян УПЦ МП перешкоджала виконанню професійних обов’язків журналістки інтернет-видання “Чернівці.Online” Галині Єреміці. За даним фактом журналістка написала заяву про перешкоджання до Сторожинецького відділу  ГУНП в Чернівецькій області.

Liked the article?
Help us be even more cool!