ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Буковині прихильники УПЦ МП перешкоджали журналістці вести відеозйомку

04.11.2019, 12:35
Фото - скріншот з відео Галини Єреміци
Фото - скріншот з відео Галини Єреміци

3 листопада в селі Михальча Чернівецької області група вірян Української православної церкви Московського патріархату перешкоджала виконанню професійних обов’язків журналістки інтернет-видання “Чернівці.Online” Галині Єреміці. Про це вона повідомила представниці ІМІ в Чернівецькій області.

Інцидент стався на подвір’ї Храму Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ під час висвітлення зібрання прихильників церкви, на якому були присутні і представники медіа.

“На мене накинулась група осіб-прихильників Московського патріархату, влаштували штовханину, почали затуляти долонями об’єктив камери, на яку я проводила відеозйомку”, - розповіла Галина Єреміца.

За словами журналістки, група вірян навмисне перешкоджала здійсненню її професійних обов’язків.

“Я попереджала що є журналісткою, тим паче вони всі добре мене знають. Але там були присутні певні особи, мета яких - вчинення провокацій”, - зазначила Галина Єреміца.

Через перешкоджання її професійній журналістській діяльності Галина Єреміца написала відповідну заяву у правоохоронні органи.

Як повідомляв ІМІ, 17 лютого в місті Сторожинці Чернівецької області група вірян та представників духовенства УПЦ МП перешкоджала виконанню професійних обов’язків журналістки інтернет-видання “Чернівці.Online” Галині Єреміці.

10 березня під час зборів релігійної громади в селі Рингач Чернівецької області священик УПЦ МП вирвав з рук журналістки Галини Єреміци телефон, на який вона проводила відеозйомку.

Liked the article?
Help us be even more cool!