ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Асєєв пише книгу про пережите в полоні

12.02.2020, 12:03
Фото – Сергій Нужненко / Радіо Свобода
Фото – Сергій Нужненко / Радіо Свобода

Звільнений у межах обміну утримуваними особами на Донбасі автор Радіо Свобода Станіслав Асєєв готує книгу про пережите в полоні. Фрагменти спогадів публікує Радіо Свобода.

“Стас почав описувати пережите, ще перебуваючи в “Ізоляції”. Рукопис йому допоміг винести інший полонений – танкіст ЗСУ”, – йдеться в повідомленні.

Ці фрагменти спогадів стануть частиною його майбутньої книги. 

Як повідомляв ІМІ, 29 грудня 2019 року Станіслав Асєєв був звільнений у межах обміну утримуваними особами на Донбасі 29 грудня 2019 року.

Станіслав Асєєв розповів, що передати його дописи на волю під час перебування в полоні допоміг інший колишній в’язень бойовиків, танкіст Богдан Пантюшенко.

До затримання проросійськими бойовиками співпрацював з низкою українських медіа, зокрема з Радіо Свобода, перебуваючи в окупованому Донецьку. Писав статті для проєкту “Радіо Донбас.Реалії” під псевдонімом Станіслав Васін.

2018 року Радіо Свобода видало у видавництві “Люта справа” збірку есеїв Станіслава Асєєва “В Ізоляції” про життя на окупованій території Донбасу, які він писав із січня 2015 до травня 2017 року для Радіо Свобода, “Тижня”, “Української правди” та “Дзеркала тижня”.

Liked the article?
Help us be even more cool!