ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

4 канал стане державним – голова Держкіно

05.09.2022, 10:58
Фото – Детектор медіа
Фото – Детектор медіа

4 канал, який належав депутату-зраднику Олексію Ковальову, стане державним. Про це в інтерв'ю LB.ua повідомила голова Державного агентства України з питань кіно Марина Кудерчук, відповідаючи на запитання про те, як саме Держкіно планує розпоряджатися активами каналу.

За її словами, фактично активи телеканалу Держкіно ще не передали. 

“Дивіться, нам їх фактично ще не передали. Є ухвала суду, і АРМА (Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів. –  Ред.) передає нам їх на зберігання. Поки це ще не в управління, хоча це планується. Коли це станеться, то буде ще один державний канал, який поки що буде транслюватися в телемарафоні. Але ж ми сподіваємося на найшвидшу перемогу нашої країни, після якої він далі буде розвиватися як повноцінний державний телеканал”, – розповіла вона.

Вона також додала, що коли канал передадуть їм в управління, він за місяць-два приєднається до єдиного телемарафону.

Як повідомляв ІМІ, наприкінці серпня Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передало майно ТОВ “ТРК “Інтеррадіо” (4 канал) у розпорядження Державного агентства України з питань кіно.

1 серпня Личаківський райсуд Львова передав заарештовані активи народного депутата України Олексія Ковальова, який перейшов на бік ворога, в АРМА.

У липні за матеріалами Державного бюро розслідувань суд арештував майно депутата-зрадника Олексія Ковальова для конфіскації на користь держави. Однією з юридичних осіб, 100% статутного капіталу якої було арештовано, є ТОВ “ТРК “Інтеррадіо” (4 канал).

У серпні заарештовані активи Олексія Ковальова за рішенням суду передали в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

15 липня Ковальову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави та оголошено в розшук.

6 липня Олексію Ковальову оголосили підозру в державній зраді та пособництві державі-агресору. Він відзначився тим, що вивозив з Херсонщини продукти до Криму, завозив звідти пально-мастильні матеріали для агресора, віддав для розміщення окупаційних військ санаторій в Голій Пристані.

На початку липня Ковальова обійняв посаду заступника голови в незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора “уряді Херсонської області”.

Liked the article?
Help us be even more cool!