ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

НСТУ не підтримує акцію менеджера “UA:Донбас” відвідати окупований Луганськ

10.09.2019, 13:51

Національна суспільна телерадіокомпанія України заявляє, що не підтримує акцію менеджера філії “UA:Донбас” Андрія Шаповалова та його колег відсвяткувати День міста в окупованому Луганську. Про це йдеться у заяві, опублікованій на сайті UA:Суспільне мовлення.

“Відвідування Луганська на День міста - власна ініціатива Андрія Шаповалова. Суспільний мовник не організовує таких акцій та не закликає своїх працівників до участі в них. Телерадіокомпанія не робить кроків, що йдуть усупереч із політикою держави на окупованих територіях, і не підтримує жодного зв’язку з терористичними угрупованнями, які діють на окупованих територіях Луганської області”, - йдеться у заяві.

НСТУ звертає увагу всіх учасників акції на відсутність будь-яких гарантій безпеки для їхнього мирного повернення з непідконтрольних Україні територій.

Суспільне заявляє, що не підтримує цю акцію і закликає учасників відмовитися від своїх намірів.

“Команда Суспільного занепокоєна бажанням Андрія Шаповалова взяти участь у згаданій акції. Ми розуміємо бажання луганчан якнайшвидше повернутися додому, до рідного Луганська, проте не можемо не брати до уваги невиправдано високий ризик такої акції в умовах війни”, - йдеться у заяві.

Liked the article?
Help us be even more cool!