ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст РБК-Україна Дмитро Браславський долучився до лав ЗСУ

03.07.2024, 16:27
Юлія Гаркуша

Журналіст РБК-Україна Дмитро Браславський долучився до лав Збройних сил України. Про це він повідомив 2 липня на своїй фесбук-сторінці та розповів деталі представниці Інституту масової інформації у Донецькій області.

“Інформаційний фронт” втратив одного бійця. Більше не пишу новини в РБК-Україна. Це були шикарні майже 2 роки роботи, понад 9000 тисяч новин, у яких я розповідав про ситуацію в Україні, світі та на болотах. Одна з таких навіть 1,5 млн переглядів набрала… Новину про перемогу України я так і не написав, бо її треба наближати власними зусиллями”, – написав Браславський.

В коментарі представниці ІМІ він розповів, що вже вирушив на навчання.

Дмитро Браславський. Фото – Facebook-сторінка Дмитро Браславський

“Пішов сам, з метою оновити документи, зокрема медичні, вимоги стали більш суворими, і я тепер придатний до служби. Я і не намагався сперечатися. Звісно, зробили певні обстеження, і після цього мені сказали приблизно таке: “армія це твоє!”, – сказав журналіст.

Також Браславський додав, що йшов з думкою про те, що до війська йти треба обов’язково: “Хто, якщо не ми? Тобто, це не було для мене несподіванкою, і я прекрасно розумію, куди я йшов, і заради чого. Я хотів пройти цю процедуру і думав, що у мене буде трішечки більше часу на підбір того підрозділу, куди хотів би піти, але все відбулося значно швидше”.

Останні декілька років Дмитро працював журналістом не лише в РБК-Україна, а й був заступником головного редактора в регіональній інформагенції Новини Краматорського району.

Свій шлях до армії Дмитро описував на своїй фейсбук-сторінці, де ділився враженнями від візитів до різних державних структур та спілкування з людьми.

Дмитро Браславський родом з міста Слов'янськ Донецької області.

Liked the article?
Help us be even more cool!