ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Заяву Ткаченка про відставку в Раді не зареєстровано – спікер парламенту

13.12.2021, 15:04
Фото – фейсбук Олександра Ткаченка
Фото – фейсбук Олександра Ткаченка

Заяву Олександра Ткаченка про відставку з посади міністра культури та інформаційної політики офіційно не зареєстровано у Верховній Раді. 

Про це повідомив голова ВР Руслан Стефанчук 13 грудня під час брифінгу в парламенті, передає Укрінформ.

“Заява Ткаченка до Верховної Ради офіційно через систему “вхідні-вихідні” не надходила. Ми далі розбираємось із цією ситуацією. Офіційно ця заява не зареєстрована”, – сказав він.

Як повідомляв ІМІ, 11 листопада міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко написав заяву про відставку. Причиною, за його словами, є рішення забрати Держкіно в Міністерства культури та інформполітики й передати його в управління Кабміну, а також сума, яку передбачено в держбюджеті-2022 на культуру.

Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики не підтримує наміру Олександра Ткаченка піти у відставку з посади міністра культури та інформаційної політики України. 

29 листопада Давид Арахамія на пресбрифінгу заявив, що відставку Ткаченка не розглядатимуть. “Я не бачив цієї заяви (про відставку Ткаченка. – Ред.). Я вважаю, що це був емоційний крок. Завдяки пану Ткаченку, завдяки прем’єру вони поговорили, знайшли точки взаєморозуміння, і вся ця історія залишилася лише в медіапросторі”, – сказав Арахамія.

У відповідь Олександр Ткаченко сказав, що його рішення щодо відставки залишається актуальним.

Liked the article?
Help us be even more cool!