ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ткаченко повідомив, що його рішення про відставку залишається актуальним

30.11.2021, 10:36

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що його рішення щодо відставки залишається актуальним. 

Так він прокоментував заяву голови фракції “Слуга народу” Давида Арахамії, який повідомив, що відставку Ткаченка не розглядатимуть, інформує “Українська правда”.

“Моє рішення щодо відставки залишається актуальним. Я так само очікував на реєстрацію моєї заяви Верховною Радою. Буду відвертим: фракція абсолютно не підтримала моє рішення про відставку, що в подальшому переросло в довготривалі обговорення з профільним комітетом, керівниками партії та фракції, колегами. Паралельно – розмови зі спікером, прем’єром, президентом. Вони попросили залишитись. Натомість я запропонував своє бачення розвитку екосистеми культури та інформполітики. Обговорення триває”, – сказав виданню Олександр Ткаченко.

Раніше, 29 листопада, Давид Арахамія на пресбрифінгу заявив, що відставку Ткаченка не розглядатимуть. “Я не бачив цієї заяви (про відставку Ткаченка. – Ред.). Я вважаю, що це був емоційний крок. Завдяки пану Ткаченку, завдяки прем’єру, вони поговорили, знайшли точки взаєморозуміння, і вся ця історія залишилася лише в медіапросторі”, – сказав Арахамія.

Як повідомляв ІМІ, 11 листопада міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко написав заяву про відставку. Причиною, за його словами, є рішення забрати Держкіно в Міністерства культури та інформполітики й передати його в управління Кабміну, а також сума, яку передбачено в держбюджеті-2022 на культуру.

Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики не підтримує наміру Олександра Ткаченка піти у відставку з посади міністра культури та інформаційної політики України. 

Liked the article?
Help us be even more cool!