ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Затриманому в справі про підпал авто "Схем" оголосили підозру

27.08.2020, 14:51
Фото – Наталя Седлецька
Фото – Наталя Седлецька

Броварська місцева прокуратура повідомила 23-річному чоловіку про підозру в підпалі авто програми “Схеми”.

Про це повідомляється 27 серпня на сайті прокуратури Київської області.

Підозру повідомлено за фактом умисного знищення чужого майна за допомогою підпалу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

За даними слідства, вночі 17 серпня в Броварах четверо осіб за попередньою змовою між собою підпалили автомобіль марки “КІА”, що належить водію Радіо Свобода.

“Перебуваючи на території однієї з багатоповерхівок міста, зловмисники кинули на передню частину автівки не встановлений досудовим розслідуванням предмет, від чого вказаний транспортний засіб почав горіти. Унаслідок вчинених протиправних дій автомобіль повністю знищено, чим спричинено потерпілому матеріальних збитків на суму 220 тисяч гривень”, – йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Крім того, слідство встановлює місце перебування ще трьох осіб, причетних до скоєння злочину. 

Як повідомляв ІМІ, 26 серпня поліція затримала підозрюваного в підпалі авто журналістів програми “Схеми”. За його словами, двох із чотирьох підозрюваних у підпалі редакційного автомобіля було оголошено в розшук. 

17 серпня в Броварах (Київська область) невідомі підпалили автомобіль програми журналістських розслідувань “Схеми”, який належить водієві програми – учаснику знімальної групи Борису Мазуру. 

Поліція Київщини розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі автомобіля водія “Схем”. Подію кваліфіковано як умисне знищення майна.

Liked the article?
Help us be even more cool!