ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У розшук оголошено двох із чотирьох підозрюваних у підпалі авто "Схем" – Аваков

26.08.2020, 11:35
Фото – Наталя Седлецька
Фото – Наталя Седлецька

Двох із чотирьох підозрюваних у підпалі редакційного автомобіля програми “Схеми: корупція в деталях” було оголошено в розшук. Про це 26 серпня повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на пресконференції в Нацбанку в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Сьогодні вранці працівники Національної поліції затримали людей, які організували підпал автомобіля програми “Схеми” Радіо Свобода. Після обшуків знайшли відповідні неспростовні докази. Один із них – це житель Луганська, спільник його – це киянин, ще двоє встановлені й оголошені в розшук. Слідство триватиме, і ми інформуватимемо. Напад на журналістів вважаємо особливим видом злочину, до якого держава має ставитись особливо ретельно”, – сказав Аваков.

Як повідомляв ІМІ, 26 серпня поліція затримала підозрюваного в підпалі авто журналістів програми “Схеми”.

17 серпня в Броварах (Київська область) невідомі підпалили автомобіль програми журналістських розслідувань “Схеми”, який належить водієві програми – учаснику знімальної групи Борису Мазуру. 

Поліція Київщини розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі автомобіля водія “Схем”. Подію кваліфіковано як умисне знищення майна. 

Liked the article?
Help us be even more cool!