ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запорізькому сайту 061.ua втретє надіслали погрози з росії

29.03.2022, 21:17

Запорізький сайт 061.ua отримав на редакційну пошту 28 березня вже третього листа з погрозами. Про це регіональній представниці ІМІ в Запорізькій області повідомили співробітники сайту. Лист надіслано із забороненої в Україні пошти mail.ru від "Лілії Брагіної". В темі листа зазначено українською: "Подивіться, це важливо!"

У листі, зокрема, йдеться: "Скоро у вашому місті почне діяти закон російської федерації, і всі пособники неонацистського режиму України, зокрема співробітники українських ЗМІ, будуть притягнуті до відповідальності за злочинні дії з підтримки бандеровського режиму Зеленського".

В повідомленні вимагають від журналістів відмовитися від тиражування антиросійських фейків на адресу російських військових, "поки не пізно".

Нагадаємо, 25 березня декілька українських медіа отримали анонімні листи з погрозами – "Європейська правда", "Главком та запорізькі сайти 061.ua і inform.zp.ua. Їм погрожують допитами та тюремними термінами за статтями "екстремізм" та "тероризм".

Видання "Крим.Реалії" отримало на пошту електронного листа з погрозами про тюремні терміни в Сибіру за "тиражування фейків про армію росії".

Liked the article?
Help us be even more cool!