ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Крим.Реалії отримало погрози про тюремні терміни в Сибіру

27.03.2022, 17:36
Фото – wnep.com
Фото – wnep.com

Видання “Крим.Реалії” отримало на пошту електронного листа з погрозами про тюремні терміни в Сибіру за "тиражування фейків про армію росії".

Про це ІМІ повідомили в редакції Крим.Реалії.

Так, лист надійшов від користувача "Андріяна Судіропуло" із забороненої в Україні пошти mail.ru. 

В листі, зокрема, йдеться, що армія росії "скоро займе всі міста України та буде створено військовий трибунал, який розслідуватиме військові злочини режиму Зеленського та його пособників”. 

"Усі журналісти та співробітники українських ЗМІ, які займалися пропагандою для неонацистів та тиражували фейки проти армії росії будуть притягнуті до кримінальної відповідальності та отримають реальні тюремні терміни. Поки не пізно, звільняйтеся зі своїх місць роботи, саботуйте розпорядження вашого керівництва та переходьте на бік росії. Інакше на вас чекають виправні колонії ФСВП рф на території Сибірського федерального округу", – йдеться в листі анонімного користувача.

Як повідомляв ІМІ, 25 березня декілька українських медіа отримали анонімні листи з погрозами – "Європейська правда", "Главком та запорізькі сайти 061.ua і inform.zp.ua. Їм погрожують допитами та тюремними термінами за статтями "екстремізм" та "тероризм".

Liked the article?
Help us be even more cool!