ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Замовна справа": блогер Антонов прокоментував вручення йому підозри

22.09.2022, 17:09
Фото – ТСН
Фото – ТСН

Блогер, автор проєкту dtp.kiev.ua Владислав Антонов вважає оголошення йому підозри в поширенні контенту, який використовувала російська пропаганда, замовною справою.

Про це він розповів "Фактам".

"Я абсолютно ні в чому не винний, це замовна справа. Не було ніяких складів злочину – просто за мною спостерігали, документували мою діяльність, шукаючи, щоб хоч до чогось причепитися. Знайшли випадок: у липні біля Ірпінської траси посеред дороги поставили протитанкового їжака, я просто спитав військовиків, які не підтвердили жодними документами свої повноваження, навіщо. Мене послали на три букви – і все. Однак у повідомленні про підозру необґрунтовано вказано, що я дуже їх образив, начебто багаторазово до них під'їжджав, але цього в дійсності не було. І на цьому побудували проти мене карну справу", – розповів Владислав Антонов.

Він наголосив, що його діяльність "завжди була відкрита, всі це прекрасно бачать". Водночас він озвучив припущення щодо того, що хтось міг "замовити" проти нього справу.

"Кому я завадив – не знаю, але люди не люблять, коли про них роказують правду, показують їх порушення, якісь пʼяні ДТП. Я впевнений, що моя професійна діяльність стала причиною мого переслідування", – сказав блогер.

Як повідомляв ІМІ, Служба безпеки України повідомила про підозру блогеру з Києва, який поширював російську пропаганду: знімав для російських ЗМІ стріми з дискредитацією Збройних сил України. За даними слідства, "деструктивний контент широко використовували кремлівські пропагандисти для підготовки замовних ефірів та фейкових "новин" щодо суспільно-політичної ситуації в Україні".

Liked the article?
Help us be even more cool!