ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

WhatsApp нагадав, що очікує користувачів, якщо вони не погодяться на нові правила

19.04.2021, 10:35
Фото – rtl.de
Фото – rtl.de

Розробники месенджера WhatsApp повідомили, що користувачам, які відмовляться прийняти оновлені правила, серйозно обмежать функціональність акаунтів.

Про це повідомляється на сайті компанії, інформують "Букви".

Зокрема, користувачам відімкнуть можливість читати й надсилати повідомлення, можна буде тільки отримувати дзвінки та повідомлення.

"Щоб у вас було досить часу для ознайомлення зі змінами в зручному для вас темпі, ми продовжили термін їхнього прийняття до 15 травня. Якщо до цього часу ви їх не приймете, WhatsApp не видалить ваш обліковий запис. Однак його функціональність буде обмежена до прийняття змін. Протягом короткого проміжку часу ви зможете отримувати дзвінки та повідомлення, але не зможете читати й надсилати повідомлення”, – йдеться в повідомленні розробників.

Користувачам, які відмовляться від нових правил, пропонують до 15 травня експортувати історію чатів і звіт про акаунт на платформах Android і iOS. Ви можете видалити обліковий запис WhatsApp, але розробники попереджають, що це незворотний процес.

"Резервні копії та вся історія ваших повідомлень будуть видалені, і ви покинете всі групи WhatsApp, в яких перебуваєте", – повідомили в компанії.

Нагадаємо, нові правила використання WhatsApp передбачають можливість того, що сервіс обмінюватиметься даними користувачів з Facebook, який є власником месенджера.

Як повідомляв ІМІ, 4 січня месенджер WhatsApp сповістив користувачів, що передаватиме їхні персональні дані компанії Facebook. Передавати WhatsApp може реєстраційні дані акаунту, зокрема номер телефону, дані про транзакції, взаємодію з іншими користувачами, інформацію про пристрій, IP-адресу тощо.

Користувачі мали погодитися на нову угоду користувача до 8 лютого, інакше WhatsApp просто припинить у них працювати.

Проте WhatsApp вирішив перенести дату оновлення угоди користувачів до середини травня після того, як люди почали масово переходити до конкурентних платформ, зокрема Telegram.

WhatsApp повідомив, що вимкне можливість надсилати повідомлення для всіх користувачів, які не приймуть нових умов користування до 15 травня.

У квітні німецький регулятор захисту даних повідомив про початок провадження щодо соцмережі Facebook для запобігання збору персональних даних користувачів застосунку-месенджера WhatsApp.

Liked the article?
Help us be even more cool!