ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

WhatsApp відклав передання Facebook особистих даних користувачів

19.01.2021, 12:37
Фото – rtl.de
Фото – rtl.de

Месенджер WhatsApp вирішив перенести дату оновлення угоди користувачів до середини травня після того, як люди почали масово переходити до конкурентних платформ, зокрема Telegram.

Про це повідомляє “Економічна правда” з посиланням на Financial Times.

У WhatsApp, “дочці” корпорації Facebook, заявляють, що оновили політику конфіденційності для її узгодження з планами компанії вийти на ринок е-комерції. Проте вирішили відкласти зміни до середини травня, щоб владнати питання “дезінформації щодо того, як працює приватність та безпека у WhatsApp”.

Повідомляється, що з 2016 року WhatsApp міг ділитися частиною даних з материнською компанією: номерами телефонів, інформацією про те, чи відкритий та як довго відкритий застосунок, даними про активний пристрій.

Натомість тепер компанія зможе ділитися з Facebook реєстраційними даними акаунту користувача, даними про транзакції, службовою інформацією, даними про взаємодії з іншими користувачами в тексті вакансії, інформацією про пристрій, IP-адресою та іншими даними.

Ця інформація потрібна для кращого просування реклами, вагу якої планують збільшити у WhatsApp.

Як повідомляв ІМІ, месенджер WhatsApp сповістив користувачів, що передаватиме їхні персональні дані компанії Facebook. Передавати WhatsApp може реєстраційні дані акаунту, зокрема номер телефону, дані про транзакції, взаємодію з іншими користувачами, інформацію про пристрій, IP-адресу тощо.

Користувачі мали погодитися на нову угоду користувача до 8 лютого, інакше WhatsApp просто припинить у них працювати.

Liked the article?
Help us be even more cool!