ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вишинський повідомив, що не приїде на суд у справі через госпіталізацію

13.09.2019, 15:48
Фото - 24tv.ua
Фото - 24tv.ua

Головний редактор “РІА Новини Україна” Кирило Вишинський не братиме участі в судовому засіданні у справі в Україні через госпіталізацію. Про це він повідомив “РІА Новини”, інформує theБабель.

За його словами, він навряд чи зможе особисто бути присутнім на засіданні суду 16 вересня. Вишинський уточнив, що йому необхідний поглиблений медогляд, якого не було протягом півтора року, поки він перебував в українському СІЗО. Адвокат Вишинського Андрій Доманський повідомив, що передав відповідне клопотання до суду.

Як повідомляв ІМІ, 28 серпня Київський апеляційний суд випустив головного редактора “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського, підозрюваного в державній зраді, під особисте зобов’язання.

7 вересня Україна обмінялася з Росією в’язнями у форматі "35 на 35". До України повернулися 24 військовополонених моряки та політв’язні, зокрема режисер Олег Сенцов і журналіст Роман Сущенко. 

Прокуратура АР Крим повідомила, що процесуальний статус керівника “РІА Новини Україна” Кирила Вишинського в кримінальному провадженні, яке розслідують українські органи прокуратури, залишається незмінним – його підозрюють у державній зраді.

Liked the article?
Help us be even more cool!