ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Від журналістки, яка писала про зв'язок ветеранів АТО зі справою Шеремета, вимагали покинути суд

27.11.2019, 11:43
Фото – Громадське
Фото – Громадське

Від журналістки “Української правди” Соні Лукашової, яка написала про ймовірний зв’язок подружжя ветеранів АТО Владислава та Інни Грищенків зі справою про вбивство журналіста Павла Шеремета, вимагали покинути будівлю Апеляційного суду, повідомляє Громадське.

Інцидент стався 26 листопада в будівлі суду, який розглядає апеляцію про арешт ветеранки, якій інкримінують співучасть у замаху на вбивство бізнесмена в Івано-Франківській області.

Як пише видання, до початку судового засідання до журналістки підійшли подруга Інни Тетяна Єсаулова та блогер Тимофій Златкін. Вони запитували в Лукашової, чому вона написала новину про ймовірну причетність подружжя Грищенків до справи про вбивство Шеремета. Також вони вимагали від журналістки покинути будівлю суду.

“Рідних і друзів Грищенків дуже обурює те, що "Українська правда" згадує в новинах чи в текстах теж справу Павла Шеремета, в якій, за нашими даними, фігурують Інна та Владислав Грищенки. Вони (друзі. – Ред.) стверджують, що Грищенки жодним чином не причетні до справи Шеремета, вони ні в чому не винуваті. Ми теж не стверджуємо, що вони винуваті. Ми говоримо про те, що вони в офіційному слідстві фігурують. Ми називаємо їх імовірними фігурантами”, – сказала Соня Лукашова виданню.

Журналістка додала, що друзі та рідні хотіли викликати поліцію, щоб її вивели з будівлі суду.

“Це друге засідання, на яке я приходжу. Минулого разу не було приводу для конфлікту. Після засідання я написала новину, яка стала підґрунтям для конфлікту”, – зазначила Лукашова.

Раніше видання “Українська правда” з посиланням на власні джерела написало про ймовірну причетність ветеранів війни на Донбасі Інни та Владислава Грищенків до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Liked the article?
Help us be even more cool!