ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведуча Яніна Соколова зізналась, що поборола рак

22.05.2019, 11:53
Фото - Фейсбук Яніни Соколової

Ведуча 5 каналу Яніна Соколова повідомила, що поборола рак, і анонсувала запуск мультимедійного проекту “Я, Ніна”.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

“Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене РАК. За 7 місяців я його ПОБОРОЛА”, - написала Соколова, виклавши фото.

За її словами, публічне і реальне життя часто дуже контрастне.

“Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір з Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімації, під’єднана до апаратів, нашпигана катетарами по всьому тілу і з дірками у животі”, - написала вона.

Ведуча розповіла, що за цей час пройшла 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, “у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці”.

Яніна Соколова розповіла, що за цей же час створила 30 ефірів Рандеву з Яніною Соколовою та КІНО з Яніною Соколовою, 20 випусків Вечер с Яниной Соколовой, здобула 2 срібні кнопки Youtube, провела 5 конференцій, випустила 2 телевізійні курси з Olesia Korzhenevska Screen School, видала книгу Шевченко на кожен день, зіграла у театрі і у кіно та спродюсувала фільм про армію WE ARE SOLDIERS.

Ведуча також нагадала про статистику хворих на рак в Україні, а також подякувала родини, друзям та колегам за підтримку.

За її словами, вона створює мультимедійний проект, щоб допомогти хворим на рак.

“Мені 35. І я хочу наступну частину свого публічного і непублічного життя присвятити темі, яка поглинула мене зсередини. Я хочу допомогти українцям, хворим на рак полегшити життя і бути…щасливими. Навіть у цей кепський період. Саме з цією метою ми з командою вирішили створити мультимедійний проект. Тут можна підписатися на його сторінку Я, Ніна”, - написала вона.

У коментарі "Детектору медіа" Яніна Соколова розповіла, що її команда подавала проект на конкурс Українського культурного фонду, але він не пройшов технічний відбір через помилку одного з членів команди. Наразі проект "Я, Ніна" готується до пітчингів Держкіно та Одеського міжнародного кінофестивалю.

Liked the article?
Help us be even more cool!