ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В окупованому Мелітополі вибухнуло авто біля будівлі, з якої мовить пропагандистський канал “ЗаТВ”

25.10.2022, 10:43
Фото - телеграм Івана Федорова
Фото - телеграм Івана Федорова

В окупованому Мелітополі (Запорізька область) вибухнула автівка біля будівлі, в якій розташована пропагандистська телекомпанія “ЗаТВ”, а також знаходяться офіси ФСБ Росії та призначеного окупаційною владою губернатора Запорізької області Євгена Балицького.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, а також пропагандистські російські пабліки.

“Пропагандисти кремля невдало покурили біля відділення рашистської ФСБ, яке розміщується в будівлі мелітопольського гауляйтера Балицького. За попередніми даними біля приміщення, в якому ведеться ретрансляція росЗМІ, вибухнуло авто”, - написав Федоров. 

Російський пропагандист Олександр Малькевич, який займається розвитком холдингу “ЗаМедіа” (входить канал "ЗаТВ") на окупованій частини Запорізької області, повідомив про пʼятьох поранених працівників холдингу. Він додав, що завдано значної шкоди майну ЗМІ. Постраждала також студія “ЗаРадіо”, з якої пропагандисти вели свої ефіри.

Як повідомляв ІМІ, з 1 серпня в окупованому Мелітополі Запорізької області розпочав роботу новий російський пропагандистський телеканал “ЗаTV”. В складі каналу працюють росіяни. Зокрема, директором телекомпанії “ЗаTV” став Вадим Іванов, російський пропагандист, який працював на ВДТРК. Розвиває медіахолдинг “ЗаМедіа” Олександр Малькевич, який є генеральним директором телеканалу “Санкт-Петербург”, який фінансується урядом міста, членом Громадської палати Росії та фіналіст конкурсу “Лідери Росії”, що патронується заступником голови глави адміністрації президента Сергієм Кирієнком. Також Малькевича тісно пов'язують із “кухарем Путіна” та власником ППК “Вагнер” Євгеном Пригожиним. 

В структуру медіахолдингу “ЗаМедіа” також входить пропагандистське радіо “За!Радіо” і газета “Запорожский вестник”.

Liked the article?
Help us be even more cool!