ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У середу відбудеться засідання Комітету ВР зі свободи слова

09.04.2012, 02:45
11 квітня о 14:00 відбудеться чергове засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, поідомляється на сайті комітету.
 
На засіданні будуть розглянуті такі питання:

1. Про транслювання у святкові дні обласними державними телеканалами, а також Державною телерадіокомпанією “Всесвітня служба “Українське телебачення і радіомовлення” пропагандистського фільму “Просто Юля”.

2. Про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів знімальної групи програми розслідувань «Знак оклику» каналу ТВі на території державної резиденції «Залісся».

3. Про інцидент у Києво-Святошинському лісопарковому господарстві з журналістом 5 каналу Азадом Сафаровим.

4. Про переслідування правоохоронними органами України журналіста Анатолія Шарія.

5. Про заяви в ефірі програми «Час. Підсумки дня» на 5 каналі, що відбувалася за участі  народного депутата України Юрія Болдирєва.

6. Про побиття журналістів каналу ІCTV у столичному клубі «Crystal hall».

7. Про спробу тиску на товариство з обмеженою відповідальністю «Видавництво «РІА» м. Вінниця.

8. Закон України «Про внесення змін до статей 43 та 49 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» з пропозиціями Президента України.

9. Проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання взаємовідносин у сфері телебачення та телекомунікацій», (реєстр. № 6527 від 15.06.2010 р.), внесений народним депутатом України В.Ландіком, повторне друге читання.

10. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо уточнення сфери застосування Закону та удосконалення окремих положень), реєстраційний № 8569, внесений народними депутатами О. Кондратюк, М. Баграєвим, І. Геращенко та іншими, друге читання.

11. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір), реєстраційний № 8711, внесений народними депутатами Є. Царьковим, К. Лук’яновою, П. Унгуряном та іншими, перше читання.

12. Проект Закону про внесення змін до статті 22 Закону України «Про рекламу» (щодо реклами натуральних вин, пива та визначення поняття спеціалізованого видання), реєстраційний № 9507, внесений народними депутатами О. Голубом, П. Климцем, перше читання.
13. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (щодо ліцензування мовлення), реєстраційний № 10117, внесений народним депутатом О. Муцем, перше читання.

14. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні» (про спрощення процедури реєстрації друкованих засобів масової інформації), реєстраційний № 10135, внесений народними депутатами О. Абдулліним, О. Бондаренко, В. Уколовим, перше читання.

15. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо вдосконалення контролю за дотриманням законодавства про рекламу), реєстраційний № 10138, внесений народними депутатами А. Пінчуком, І. Бережною, перше читання.

16. Проект Закону про впорядкування норм окремих законів України у відповідності до норм Закону України «Про інформацію», реєстраційний № 10157, внесений народним депутатом В. Уколовим, перше читання.

17. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо діяльності Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів, Державного комітету телебачення і радіомовлення), реєстраційний № 10220, внесений народним депутатом Ю. Мірошниченком, перше читання.

18. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо діяльності Міністерства юстиції, Міністерства культури, інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів, а також Державного космічного агентства), реєстраційний № 10221, внесений народним депутатом Ю. Мірошниченком, перше читання.

19. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо діяльності Міністерства фінансів, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів), реєстраційний № 10223, внесений народним депутатом Ю. Мірошниченком, перше читання.

20. Різне:
20.1. Про ситуацію навколо генерального директора телекомпанії «Фора» Ірини Рубашко.
20.2. Інформація про роз’яснення Служби безпеки України та Міністерства юстиції України щодо використання прихованих камер працівниками засобів масової інформації.
 
Liked the article?
Help us be even more cool!