ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У правоохоронців немає підозрюваних у справі про вбивство журналіста Комарова

02.11.2021, 16:03

Розслідування вбивства журналіста Вадима Комарова у Черкасах у 2019 році триває, підозрюваних наразі немає.

Про це 2 листопада повідомив заступник керівника Головного слідчого управління Нацполіції Сергій Пантелєєв під час громадських слухань з питань безпеки журналістів в Україні, повідомляє Укрінформ.

“Наразі тривають оперативні заходи. Я вважаю, що після їх завершення ми зможемо здобути докази, які у подальшому допоможуть нам у повідомленні відповідним особам про підозру”, - сказав він.

За словами посадовця, слідство розглядає три версії вчинення злочину, а кримінальне провадження кваліфікується як “навмисне вбивство”.

У ході проведення досудового розслідування допитано 1693 свідки, проведено 7 оглядів місць подій, низку обшуків, 25 судових експертиз.

Як повідомляв ІМІ, 17 вересня 2020 року директор Департаменту комунікації МВС Артем Шевченко повідомив, що триває розслідування вбивства журналіста Вадима Комарова, підозрюваних наразі ще немає.

Уночі 20 червня 2019 року помер черкаський журналіст Вадим Комаров, якого побили в місті 4 травня. Після нападу потерпілого з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Журналіст у важкому стані перебував у реанімації.

Поліція спочатку відкрила за цим фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України.

Згодом слідчі перекваліфікували кримінальне провадження за статтями 15 та 115 Кримінального кодексу України (“Замах на умисне вбивство”).

Слідство в справі про вбивство Вадима Комарова розглядало три версії.

20 червня 2019 року поліція оприлюднила фоторобот імовірного нападника на журналіста.

Liked the article?
Help us be even more cool!