ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Медведчука та Коломойського більше немає колишнього впливу – Зеленський

20.05.2021, 14:00
Фото – 5 канал
Фото – 5 канал

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що в бізнесмена Ігоря Коломойського та народного депутата від “Опозиційної платформі – За життя” Віктора Медведчука більше немає впливу, який у них був раніше.

Про це він сказав на пресконференції 20 травня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Ми розуміємо, де нині Медведчук. Ми розуміємо, що з Коломойським. Прекрасно з вами розуміємо: у них більше немає того впливу, який був”, – сказав Зеленський.

Окрім того, президент заявив, що в підготовлюваному законі про деолігархізацію буде заборона для посадовців, зокрема президенту, зустрічатися з великими бізнесменами. Водночас він зазначив, що якщо така необхідність буде, то зустріч має відбуватися публічно, а за її результатами має бути звіт.

Як повідомляв ІМІ, 20 травня Президент України Володимир Зеленський повідомив, що наступного тижня з’явиться законопроєкт про деолігархізацію, який, зокрема, послабить вплив олігархів на медіа. 

11 травня секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов повідомив, що в Україні на сьогодні 13 осіб можна зарахувати до категорії олігархів

14 травня Президент України Володимир Зеленський у колонці журналу "Фокус" написав, що в Україні зменшилася кількість олігархів, оскільки з цього списку вибув народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук. 

13 травня Печерський райсуд Києва постановив узяти народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука під цілодобовий домашній арешт до 9 липня.

11 травня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала підозри в державній зраді та замаху на розкрадання національних ресурсів у Криму народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку.

Liked the article?
Help us be even more cool!