ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові поховали військового, журналіста Андрія Кришталя, який отримав поранення на фронті

Фото - фейсбук Андрія Кришталя
Фото - фейсбук Андрія Кришталя

У Львові 29 вересня поховали журналіста, військовослужбовця Андрія Кришталя, який захищав Україну від російських окупантів. Про це повідомили Львівська міська рада та видання “Самооборона”, головним редактором якого був Андрій.

Андрій Кришталь помер 27 вересня у лікарні, де проходив реабілітацію після поранення на фронті. Був тяжко поранений на східному напрямку під час виконання бойового завдання. Служив у 103-й окремій бригаді територіальної оборони Сил територіальної оборони. За даними видання КонтентМедіа, Андрій втратив ногу.

Як повідомив фонд міжнародний благодійний фонд “Кришталь”, керівником якого був Андрій, він помер після тяжкої хвороби. 

Народився Андрій Кришталь 24 листопада 1976 року. Навчався у ліцей міжнародних відносин імені Василя Стуса. Здобув вищу освіту на факультеті журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Свою журналістську кар’єру розпочав із посади технічного редактора у виданні “Зовнішньоекономічний кур’єр”. Працював у Львівській міській раді, зокрема, займався організацією проведення чемпіонату “Євро-2012” у Львові.

Він брав активну участь у подіях під час Революції Гідності. Із 2015 року працював головним редактором газети “Самооборона”, керівником Громадської організації “Автохам” та Міжнародного благодійного фонду “Кришталь”. Захоплювався футболом, був затятим рибалкою.

У Андрія Кришталя залишилися мама, сестри, брати. Поховали воїна на Личаківському кладовищі. 

Liked the article?
Help us be even more cool!