ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Лободи напад охоронців співачки на журналістів 1+1 назвали "нісенітницею та брехнею"

06.03.2017, 11:18

Прес-служба української співачки Світлани Лободи назвала напад охоронців співачки на журналістів 1+1 “нісенітницею та брехнею”. Так прес-служба прокоментувала інцидент, який стався між знімальною групою “Українські сенсації” телеканалу 1+1 та охороною співачки під час зйомок будинку зірки 5 березня, повідомляє “Детектор медіа”.

“Повна нісенітниця і брехня від першого до останнього слова! У приватному будинку Світлани Лободи, крім матері і шестирічної дочки, яка була дуже налякана тим, що сталося, знаходився тільки помічник співачки, який зробив зауваження групі людей, які пізніше назвали себе журналістами і намагалася проникнути на територію будинку. Він відразу ж викликав охорону і поліцію і по прибуттю патруля дав свідчення”, – йдеться в заяві.

Також прес-служба зазначає, що крім усних зауважень помічника артистки на  журналістів ніякого впливу не було. Також зазначено, що у будинку є камери зовнішнього спостереження, і весь інцидент, начебто, зафіксований.

“При необхідності ми готові надати їх відповідним службам. Заяви керівника знімальної групи є абсолютно брехливими і коментувати їх не має ніякого сенсу. Більш того, вони порушують закон України про персональні дані і з цього приводу будуть вжиті заходи відповідно до Закону”, – повідомляє прес-служба.

Як повідомляв ІМІ, 5 березня ТСН повідомив, що під час зйомок будинку Світлани Лободи на знімальну групу телеканалу зі зброєю напали охоронці співачки.

Liked the article?
Help us be even more cool!