ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві журналіста не пустили на судове засідання

29.07.2021, 13:15
Фото – скріншот з відео Ігоря Рудича
Фото – скріншот з відео Ігоря Рудича

Журналіст інформаційного агентства Ukrpress.info Ігор Рудич повідомив, що його не пустили 21 липня на відкрите судове засідання в Господарському районному суді Києва.

Про це він повідомив на гарячу лінію ІМІ.

За його словами, він прибув до суду для підготовки публікації про справу спорткомплексу “Восход”. 

Журналіст розповів, що його пропустили до будівлі суду, але на саме засідання судова охорона не пустила за наказом судді. Також не пустили представників Київської міської ради та громадськості.

“Секретар біля судової зали, пояснюючи недопуск, посилався на якийсь внутрішній наказ щодо суду в контексті ковіду”, – розповів Рудич. 

Ігор Рудич і представники громадськості викликали поліцію та написали три заяви до Шевченківського управління Нацполіції в місті Києві про недопуск.

Як повідомляв ІМІ, 14 грудня 2020 року журналіст інформаційного агентства Ukrpress.info Ігор Рудич повідомив про недопуск його та знімальної групи телеканалу ICTV на судове засідання Апеляційного господарського суду міста Києва.

21 грудня 2020 року Ігор Рудич повідомив, що його та знімальну групу телеканалу ICTV знову не пустили на судове засідання Апеляційного господарського суду міста Києва.

Liked the article?
Help us be even more cool!