ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві попрощалися з Олександром Маховим

09.05.2022, 15:05
Фото – Еспресо
Фото – Еспресо

У Михайлівському соборі Києва сьогодні, 9 травня, відбулося прощання з журналістом та військовослужбовцем Збройних сил України Олександром Маховим, повідомляє Еспресо.TV.

Провести Олександра в останню путь у Михайлівському соборі зібралися кілька сотень друзів, побратимів і колег.

Поховають Олександра Махова на Берковецькому цвинтарі.

“Людина, з якою ми сьогодні прощаємось, це в першу чергу людина. Це чоловік, який завжди відповідав за свої слова, який пішов захищати нас, який був дуже добрим. І взагалі коли починаєш говорити, що "був" це, м'яко кажучи, не вкладається в голові... Саша - герой”, - сказав журналіст телеканалу "Україна" Артем Джепко, повідомляє Суспільне.

Телеоператор з каналу “Україна” Владислав Смолянець пригадав, як Махов працював на корпункті у Луганську і робив матеріали з окупованого міста.

“Коли він перший раз пішов воювати, він сказав, що повинен звільнити свою землю. Його мрія повинна здійснитись”, - сказав Смолянець.

Як повідомляв ІМІ, журналіст, військовослужбовець Збройних сил України Олександр Махов загинув 4 травня під час бойових дій під Ізюмом на Харківщині. Йому було 36 років. У цивільному житті Олександр працював на каналах “Дом”, “Україна” та “Україна 24”.

Фото - Суспільне
Liked the article?
Help us be even more cool!