ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві напали на журналістів ZIK під час інспектування дотримання умов карантину

02.04.2020, 17:32
Фото – скриншот з відео ZIK
Фото – скриншот з відео ZIK

У Києві 2 квітня невідомі чоловіки напали на знімальну групу телеканалу ZIK під час інспектування столичних парків та спортивних майданчиків щодо дотримання карантину з боку громадян. Про це повідомляється на сайті ZIK.

Зокрема, невідомі молодики напали на знімальну групу ZIK у Гідропарку після прохання журналістки Алли Жизневської пояснити перебування на спортивному майданчику, що заборонено на час карантину.

"Ми сьогодні інспектували місто. Перевіряли, чи дотримуються люди умов карантину, як себе поводять, чи дотримуються безпечної дистанції. Але в Гідропарку сталася велика неприємність. Нас намагалися побити, нас штовхали, мене та оператора вдарили, намагалися побити камеру та лаялися", – розповіла Алла Жизневська.

На відео видно, як чоловік спортивної статури штовхає журналістку та нападає на оператора. Також молодик заявляє, що йому "начхати на заборону" та "начхати на закон", бо спортивний майданчик у парку – це єдине місце, де він може займатися спортом.   

Журналісти телеканалу звернулися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова й міського голови Віталія Кличка та вимагають розібратись у цій ситуації.

За фактом нападу журналістка Алла Жизневська написала заяву у Дніпровський райвідділ поліції Києва.

Після нападу журналістка скаржиться на біль у спині: “Адже коли 150 кілограмів ваги тебе штовхає у спину і б’є, це дуже неприємні відчуття. Власне, ми викликали поліцію, і тоді всі згуртувалися довкола нас. Там було щонайменше 30 чоловіків, які лаялися і погрожували забрати телефон і заподіяти якусь шкоду і фізично мені, і виганяли”.

Liked the article?
Help us be even more cool!