ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві охоронець ринку штовхав оператора "Прямого", забороняючи зйомку

20.02.2018, 10:53
Фото - скриншот з відео "Прямого"

У Києві 19 лютого охоронець Печерського ринку перешкоджав роботі знімальної групи каналу "Прямий" під час прямого ефіру, штовхав оператора та забороняв зйомку. Про це повідомляється на сайті каналу.

Журналісти “Прямого” прибули на ринок, щоб розповісти глядачам каналу, яка ціна овочів та фруктів на столичному ринку у день початку Великоднього посту. Але тільки-но їх побачив охоронець, одразу почав грубо виштовхувати оператора та незрозуміло на підставі чого забороняти зйомку сюжету.

Після цього до журналістів підійшов ще один невідомий чоловік, який назвався адміністратором Валерієм та заборонив зйомку, аргументуючи тим, що територія ринку - приватна територія і потрібен дозвіл від керівництва.

“Це приватна територія, якщо ви хочете знімати, ви повинні попросити дозвіл у дирекції ринку. Я до вас додому не заходжу і не знімаю”, - аргументував адміністратор. 

Журналістка Олена Курбанова, у свою чергу, пояснювала, що, згідно із законодавством, журналіст має право перебувати у публічних місцях і проводити зйомку.

Проте знімальна група змушена була припинити свою роботу.

Liked the article?
Help us be even more cool!