ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму до журналіста "Кримської солідарності" приїхали співробітники поліції і ФСБ

19.05.2021, 11:00
Фото – Кримська солідарність
Фото – Кримська солідарність

У Криму до кореспондента громадського об'єднання “Кримська солідарність” Зідана Аджикелямова приїхали з “процесуальними заходами” кілька поліцейських і співробітники ФСБ. Про це повідомили Крим.Реалії 19 травня в об'єднанні.​

За інформацією активістів, у будинку батьків Аджикелямова теж працюють співробітники поліції. 

“Дії проводяться за адресою Совєтський район, смт Совєтський, вул. Тургенєва, 30. Обстеження будинку проводиться на підставі постанови Совєтського районного суду. Зідан Аджикелямов – автор і ведучий програми “Кримське питання”, журналіст і оперативний кореспондент “Кримської солідарності”, – розповіли в об'єднанні.

Інші подробиці не повідомляються, публічні коментарі російських правоохоронців відсутні.

Як повідомляв ІМІ, 14 травня Нижньогірський районний “суд” в окупованому Криму оголосив вирок у кримінальній справі стосовно громадянського журналіста, стримера “Кримської солідарності” Айдера Кадирова. “Суд” визнав журналіста винним у скоєнні злочину, передбаченому статтею 205.6 (“Неповідомлення про злочин”) та оштрафував в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

12 травня громадянський журналіст, стример “Кримської солідарності” Айдер Кадиров виступив у суді з останнім словом. Він підкреслив, що своєї провини не визнає.

Liked the article?
Help us be even more cool!