ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Криму відпустили із СІЗО адвоката Семени

06.02.2017, 11:02

5 лютого адвоката Еміля Курбедінова відпустили із Сімферопольського ізолятора після десяти діб адміністративного арешту. Про це повідомив адвокат Едем Семедляєв на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 5 канал.

Зустрічали Курбедінова активісти, які неодноразово влаштовували флешмоб на його підтримку, зокрема й на Майдані Незалежності у Києві.

Еміль Курбедінов подякував за підтримку громадянському суспільству, журналістам і колегам. Він розповів і про те, що має намір продовжувати роботу із захисту мусульман у підконтрольних Кремлю судах Криму, повідомляє Крим.Реалії.

“Я і мої колеги іншого виходу не бачимо – ми працюватимемо, захищатимемо права людей. Вплинути, звісно, вплинули. Справа в тому, що мене вибили з декількох процесів, за цей час продовжили арешти моїм підзахисним у справах мусульман – Редвану Сулейманову, так званому диверсанту. За кілька днів до мого арешту суд відмовив ФСБ у продовженні йому арешту, коли мене посадили – ФСБ домоглося продовження арешту. Як це було юридично зроблено, я досі дивуюся”, – прокоментував Курбедінов події, що відбулися за час його арешту.

Адвокат має намір розпочати роботу вже з 6 лютого.

Як повідомляв ІМІ, 26 січня Еміля Курбедінова затримали співробітники ФСБ Росії, в його квартирі і офісі проведено обшуки, де вилучили оргтехніку.

Еміль Курбедінов є адвокатом декількох фігурантів кримських справ відносно "Хізб ут-Тахрір" і про мітинги 26 лютого 2014 року, а також кримського журналіста Миколи Семени.

Фото - скріншот з відео Крим.Реалії, Фейсбук Еміля Курбедінова

Liked the article?
Help us be even more cool!