ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Краматорську журналістам видають спецквитки для пересування громадським транспортом

14.04.2020, 15:30
Фото – newtimes.kz
Фото – newtimes.kz

Краматорська міська рада (Донецька область) повідомила, що журналісти міста можуть отримати спецквитки для пересування громадським транспортом.

Про це йдеться у відповіді Краматорської міськради від 13 квітня на звернення ІМІ щодо забезпечення безперешкодного пересування журналістів, зокрема громадським транспортом, за наявності журналістського посвідчення. 

"На засіданні штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій в м. Краматорськ на період карантину прийнято рішення про видачу спеціальних квитків для проїзду в громадському транспорті особам, які мають на це право згідно діючого законодавства. Всім журналістам м. Краматорськ, які звернулися за їх отриманням, спецквитки були видані", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 7 квітня громадська організація "Інститут масової інформації" звернулася до органів державної влади та місцевого самоврядування із закликом забезпечити безперешкодне пересування журналістів, зокрема громадським транспортом, за пред’явленням журналістського посвідчення.

Виконком Херсонської міської ради підтримав пропозицію щодо можливості користуватися громадським транспортом представникам ЗМІ за наявності службового посвідчення.

10 квітня Ужгородська міська рада повідомила, що питання про безперешкодне перебування журналістів "буде передбачено відповідним розпорядженням керівника робіт із ліквідації надзвичайної ситуації".

13 квітня Полтавська міська рада повідомила ІМІ, що журналісти Полтави мають право безперешкодного користування громадським транспортом за прескартами.

Liked the article?
Help us be even more cool!