ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Влада Херсона підтримала звернення ІМІ щодо пересування журналістів громадським транспортом

08.04.2020, 14:14
Фото – pivdenukraine.com.ua
Фото – pivdenukraine.com.ua

Виконком Херсонської міської ради підтримав пропозицію щодо можливості користуватися громадським транспортом представникам ЗМІ за наявності службового посвідчення. 

Як повідомляється на сайті Херсонської міської ради, таку пропозицію вніс перший заступник міського голови Ігор Козаков на розгляд членів виконкому після розгляду відкритого листа від Інституту масової інформації.

"Ця пропозиція виникла після розгляду відкритого листа від Інституту масової інформації, в якому вони попросили "зазначити в актах органів влади, органів місцевого самоврядування про можливість безперешкодного пересування журналістів, у тому числі за допомогою громадського транспорту, за пред’явленням журналістського посвідчення", – йдеться в повідомленні.

Лист підтримали Оксана Жиляєва, голова первинного осередку ХОО НСЖУ,  Алла Дігтяренко, голова Херсонської організації НМПУ, та Олександр Карпенко, голова Херсонського клубу екстремальної журналістики.

Як повідомив  Ігор Козаков 8 квітня на своїй офіційній сторінці у фейсбуку, члени виконкому підтримали його пропозицію.

Як повідомляв ІМІ, 7 квітня громадська організація "Інститут масової інформації" звернулася до органів державної влади та місцевого самоврядування зі зверненням, у якому закликала забезпечити безперешкодне пересування журналістів, зокрема громадським транспортом, за пред’явленням журналістського посвідчення.

Liked the article?
Help us be even more cool!