ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Канаді теж розпочали збір коштів на Bayraktar для України

19.07.2022, 17:01
Фото – uhelpukraine.org/
Фото – uhelpukraine.org/

Канадська некомерційна організація UHelpUkraine оголосила кампанію Canadian Bayraktar Crowdfund для збору 7 млн канадських доларів (5,4 млн доларів США) на ударний безпілотник Bayraktar TB2 для України.

Про це повідомляється на сайті організації, пише Укрінформ.

“З кожною пожертвою ви станете одним з перших, хто підтримав нашу ініціативу в зібранні 7 мільйонів канадських доларів на придбання безпілотника Bayraktar від найбільшої української діаспори у світі. Мета цього проєкту – передати безпілотник у руки українських військових до Дня Незалежності України 24 серпня”, – заявили в UHelpUkraine.

Станом на обід 19 липня вже зібрано 12 450 канадських доларів.

Зазначається, що UHelpUkraine є некомерційною організацією українсько-канадських волонтерів, які пишаються українцями. Її було створено у відповідь на несправедливий напад росії на Україну 24 лютого 2022 року. Організація доставляє необхідну допомогу мирним жителям безпосередньо в Україні.

Нагадаємо, генеральний директор компанії Baykar Makina Халюк Байрактар заявив, що компанія Baykar Makina не постачала і ніколи не постачатиме свою продукцію до росії, оскільки підтримує суверенітет України та її боротьбу за незалежність.

Як повідомляв ІМІ, раніше литовський телеведучий, засновник Laisvės TV та громадський діяч Андрюс Тапінас за три дні зібрав 5 млн євро на безпілотник Bayraktar TB2 для захисників України. Туреччина вирішила безкоштовно передати ударний безпілотник Bayraktar TB2, гроші на який збирали в Литві. Литва вже передала Україні цей Bayraktar TB2.

28 червня в Польщі журналіст Славомір Сераковський запустив збір коштів на безпілотник Bayraktar для Збройних сил України. Збір коштів оголошено на сайті Zrzutka.pl і триватиме 30 днів.

Також за три доби зібрав 600 млн грн на байрактар для ЗСУ телеведучий і волонтер Сергій Притула. Турецька компанія Baykar заявила, що передасть Україні три БПЛА безкоштовно.

Нині в Норвегії триває збір коштів на Bayraktar для України.

Liked the article?
Help us be even more cool!