ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові розпочав роботу Kharkiv Media Hub

27.05.2022, 10:05
Фото – Вікторія Якименко
Фото – Вікторія Якименко

У Харкові 25 травня розпочав роботу Kharkiv Media Hub, який створено заради підтримки роботи українських та іноземних медіа в Харкові та регіоні. 

Про це повідомила представниця ІМІ в Харківській області.

Медіахаб розташований у центрі Харкова в безпечному для роботи місці. Тут на постійній основі відбуватимуться брифінги представників влади та громадського сектору, проводитимуться експертні дискусії та культурні заходи. Так, 24 травня пройшла пресконференція голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, присвячена оперативній ситуації в регіоні та ситуації з гуманітарною допомогою.

Крім проведення заходів, Kharkiv Media Hub працює як коворкінг. Журналісти зможуть тут отримувати основні сервісні функції: допомога в акредитації, пошук фіксерів та цікавих тем, контакти зі спікерами.

Команда Kharkiv Media Hub має багаторічний досвід роботи в медіа та громадському секторі. У 2014 році вона створила Харківський кризовий інфоцентр – громадську платформу, пресцентр, який перетворився на головний інформаційний майданчик громадського сектору Харкова, та незалежну медіагрупу “Накипіло”. Співорганізаторами хабу є Харківська обласна військова адміністрація, Харківський національний університет ім Каразіна, ГО “Харківський кризовий інфоцентр”, ГО “Харківський громадський форум”. Керує проєктом Наталя Курдюкова (співзасновниця медіагрупи “Накипіло”).

Kharkiv Media Hub є мережевим підрозділом Медіацентру Україна, який працює також у Києві та Львові. 

Контакти Kharkiv Media Hub:  +38093 604-01-01.

Як повідомляв ІМІ, чернівецьке медіаагентство АСС надало простір для роботи журналістам-переселенцям. У Тернополі на базі телеканалу TV-4 створили медіахаб, де можуть працювати чи отримати допомогу журналісти-переселенці.

12 березня у Львові “Репортери без кордонів” та ІМІ відкрили Центр свободи преси, а 18 травня відкрили такий центр у Києві.

Liked the article?
Help us be even more cool!