ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Тернополі на базі телеканалу TV-4 створили медіахаб для журналістів-переселенців

28.04.2022, 16:06

У Тернополі на базі телеканалу TV-4 створили медіахаб, де можуть працювати чи отримати допомогу журналісти-переселенці.

Про це представниці ІМІ у Тернопільській області розповіла директорка телеканалу Юлія Винокур.

За її словами, від початку повномасштабного вторгнення на телеканалі змінили тематику контенту, тепер це переважно інформаційні випуски. Тому довелося внести зміни і в графік роботи персоналу, аби максимально зберегти робочі місця. Відповідно, колектив працює позмінно, рекламний відділ – дистанційно, тож частина робочих місць вільні. І на цій базі можуть працювати приїжджі медійники.

“Ми, на жаль, не можемо взяти на роботу людей, але можемо допомогти із виробництвом контенту для інших ЗМІ. Від 24 лютого до нас уже приходили працювати із каналів ICTV та Футбол. Люди приїхали з інших міст сім’ями, чи у родичів живуть, чи орендують житло, однак працювати в таких умовах не завжди зручно. Бо, наприклад, потрібен швидкісний інтернет. Тож ми вирішили: чому би не зробити хаб?”, – розповідала Юлія Винокур.

Директорка телеканалу пояснила, що розраховують на три місяці роботи хабу. Зрештою, він буде не лише про роботу. Це й допомога в пошуку експертів на регіональному рівні, й обмін інформацією всередині професійної спільноти, і загалом моральна підтримка колег. 

“Запит є. Комусь потрібне робоче місце, комусь треба щось відзняти, комусь треба, щоб зняли для них ми, хтось сам змонтує, а комусь потрібна допомога монтажера. Кава, чай, печиво – також є. Тож запрошуємо і телевізійників, і працівників сайтів!”, – сказала Юлія Винокур.

Офіс телеканалу – в центрі міста. Звертатися можна за тел.: 096-895-70-39 або на електронку [email protected].

Як повідомляв ІМІ, чернівецьке медіаагентство АСС надало простір для роботи журналістам-переселенцям.

Liked the article?
Help us be even more cool!