ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Черкасах побили журналіста Вадима Комарова. Він у важкому стані

05.05.2019, 10:00
Фото - Фейсбук Вадима Комарова

У Черкасах 4 травня побили місцевого журналіста і відеоблогера Вадима Комарова. Наразі він у важкому стані перебуває в лікарні.

Про напад повідомили депутат міської ради Черкас Олександр Радуцький та журналіст Сергій Кузляєв у Facebook.

За інформацією видання “Прочерк”, журналіста з розбитою головою близько дев'ятої години ранку побачили перехожі на перехресті вулиць Надпільної і Небесної Сотні. Вони й викликали швидку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 ("Умисне тяжке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області.

За даними поліції, подія сталась близько дев'ятої години ранку. Потерпілий ішов вулицею, і на нього напав невідомий чоловік, який завдав йому тілесних ушкоджень, після чого зник з місця події.

З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілого доставлено до лікарні. Поліція проводить заходи щодо встановлення нападника та його затримання.

Версія пограбування відкидається, бо гроші та мобільний телефон залишилися при потерпілому, повідомляє видання “Дзвін”. Лікарі вказують, що проникний удар по голові був завданий, найімовірніше, молотком. Тобто метою нападу могло бути вбивство журналіста, пише видання.

За словами головного лікаря третьої міської лікарні Олександра Федорука, в медустанову потерпілого чоловіка доставили з відкритою черепно-мозковою травмою. Операція тривала дві години.

“Нині його стан тяжкий. Він у реанімації. Найближчі три доби жодних прогнозів”, – сказав Федорук у коментарі виданню "18000".

Місцеві видання пов’язують напад на Вадима Комарова саме з його розслідуваннями, зокрема про ситуацію в Черкаській колонії №62, зловживання місцевих чиновників, розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупцію в Черкаській міськраді.

Як повідомляв ІМІ, 7 вересня 2016 року в Черкасах невідомий стріляв у місцевого журналіста Вадима Комарова, але куля потрапила в стіну. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального Кодексу України “Хуліганство”.

18 липня 2017 року в Черкасах побили журналіста Вадима Комарова під час зборів, які провели в мікрорайоні “Митниця”. На нього накинувся працівник однієї з будівельних фірм, що належить депутату обласної ради. Причиною цього, мовляв, стало те, що медійник виступив проти забудов побіля Дніпра.

Liked the article?
Help us be even more cool!