ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Черкасах невідомий стріляв у журналіста

08.09.2016, 10:55

7 вересня в Черкасах невідомий здійснив постріл у місцевого журналіста, але куля потрапила в стіну. Про це повідомив УНН-Центр начальник сектору комунікацій Головного управління Національної поліції в Черкаській області Дмитро Грищенко.

За його словами, інцидент стався  пообіді. Злочинець прийшов до журналіста додому і здійснив постріл. Куля потрапила у стіну.

“Нині відкрито кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального Кодексу України “Хуліганство”. Подробиці стануть відомі завтра (8 вересня - ред.)”, – повідомив Дмитро Грищенко.

Зокрема, стріляли у журналіста Вадима Комарова, повідомляє Прочерк з посиланням на “Інфоміст”.

Як розповів Вадим Комаров, за фактом нападу він написав заяву в поліцію. На місці інциденту працювали експерти.

“Дійсно стріляли, вилучена куля. Лякали. Я не вважаю, що є підстави, щоб мене вбивали. Це сталося в районі вулиці Зеленої, десь в 2 години дня. Постукали у двері. Я був удома. Відкриваю двері, “висовуюся”, а стоїть людина, метрів за 6 і цілиться пістолетом. Я відхиляюся назад і в цей момент лунає постріл. Слава Богу, не зачепило. куля влучила в стіну”, – розповів журналіст.

Він зазначив, що не знає нападника, але добре запам’ятав його зовнішність.

“Особистих ворогів у мене немає. Єдине, до чого я міг би це прив’язати, і то, так би мовити, з натяжкою, це кримінальні справи по ТОВ “Фрістайл”. Там директором викрадено близько 2-х мільйонів. Несплата в бюджет великої суми коштів. Там кришує колишній міліціонер. Це одна схема, яку я міг формально прив’язати. І друга – це суддя Бондаренко і суддя Троян. Вони прийняли рішення на підставі підроблених документів. Я написав заяву стосовно цього в правоохоронні органи. Більш нема нічого такого, щоб я міг прив’язати до цієї дурні”, – розповів Комаров.

Фото - Твіттер Вадима Комарова

Liked the article?
Help us be even more cool!