ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Черкасах невідомий після зауваження побив журналіста "Антени"

19.07.2021, 16:25
Фото – скріншот з відео "Антени"
Фото – скріншот з відео "Антени"

У Черкасах 16 липня невідомий чоловік через зауваження побив журналіста місцевої телекомпанії “Антена” Віталія Гребінця.

Про це журналіст повідомив представникові ІМІ в Черкаській області.

Журналіст нарікає на бездіяльність поліції та медиків. Інцидент стався в обідню пору поблизу офісу телекомпанії.

“Чоловік зачепив колегу пакунком води, і вона йому зробила зауваження, щоб був обережнішим, на що у відповідь він почав їй грубити й матюкатися. Потім і я зробив йому зауваження, щоб він був обережнішим з висловлюваннями. Після чого він почав матюкатись і на мене, тож відтак і я уже почав до нього говорити на підвищених тонах, що йому не сподобалось, і тоді він уже почав бити”, – розповів Віталій.

Журналіст одразу ж викликав поліцію, однак правоохоронці на місце не з’явилися. Екіпаж прибув на місце після додаткового дзвінка, через більш ніж дві години. Віталій Гребінець написав заяву.

“Поліцейські сказали, щоб я пройшов медичне обстеження в Третій міській лікарні, – розповів журналіст. – Однак дівчата у приймальному відділенні закладу почали грубити мені й відмовляли приймати, посилаючись на те, що “ми побої не знімаємо”. Після тривалої розмови й моєї вимоги написати письмову відмову, вони, “скрегочучи зубами”, скерували мене до травматолога. І вже лікар мені розповів, що результати обстеження вони самі надсилають до поліції (тоді як дівчата з приймального взагалі відмовлялися мене приймати)”.

Унаслідок цього конфлікту, зазначив Віталій Гребінець, у нього виявили забій м'яких тканин лівої ноги, струс мозку та перелом кісток черепа. Поліція, зі слів Віталія, досі з ним не зв’язувалася. Водночас його колеги вже самотужки встановили особу нападника.

Liked the article?
Help us be even more cool!