ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У ChatGPT стався глобальний збій

20.03.2023, 14:15
Фото – REUTERS
Фото – REUTERS

Чат-бот ChatGPT перестав працювати, користувачі в усьому світі скаржаться на проблеми з OpenAI.

Про це свідчать дані моніторингового сайту DownDetector, передає Укрінформ.

Down Detector зареєстрував сотні повідомлень від користувачів ChatGPT зі скаргами на збій у роботі лабораторії OpenAI та чат-бота.

Більшість користувачів зіткнулася з проблемою в роботі ChatGPT (80%), але також виникали труднощі під час входу в акаунт (12%) та під час користування сайтом (8%).

Як повідомляв ІМІ, влада Китаю заборонила своїм компаніям пропонувати користувачам доступ до ChatGPT.

У лютому корпорація Microsoft анонсувала нову версію пошукової системи Bing, яка містить новітні технології штучного інтелекту ChatGPT.

6 лютого компанія Google повідомила, що запускає свій аналог штучного інтелекту ChatGPT під назвою Bard. Ця технологія генерує розгорнуті відповіді на прості запити, наприклад “що приготувати на обід” або “як спланувати вечірку для друга”.

Корпорація Microsoft планувала найближчим часом оголосити інтеграцію ChatGPT у пошуковик Bing, щоб підважити домінування Google у цій галузі.

ChatGPT (Generative Pre-trained Transformer) – це чат-бот зі штучним інтелектом, розроблений у листопаді 2022 року лабораторією OpenAI, дослідницькою компанією штучного інтелекту, серед засновників якої був Ілон Маск. Бот може генерувати тексти на задану тему та відповідати на запитання користувачів.

Liked the article?
Help us be even more cool!