ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Microsoft представив оновлений пошуковик Bing із вбудованим ChatGPT

08.02.2023, 14:05
Фото – pexels.com / Salvatore De Lellis
Фото – pexels.com / Salvatore De Lellis

Корпорація Microsoft анонсувала нову версію пошукової системи Bing, яка містить новітні технології штучного інтелекту ChatGPT, повідомляє BBC

“Ця технологія змінить практично кожну відому нам категорію програмного забезпечення”, – сказав гендиректор Microsoft Сатья Наделла.

Зазначається, що Bing тепер відповідатиме на пошукові запити детальнішими відповідями, а не лише посиланнями на вебсайти. 

Користувачі також можуть спілкуватися в чаті з ботом, щоб краще адаптувати свої запити. Більше контекстних відповідей буде додано праворуч на сторінці пошуку.

Нова пошукова система Bing запрацює одразу з обмеженою кількістю пошуків для кожної людини.

Оголошення з’явилося через день після того, як Google розкрив деталі свого нового чат-бота Bard.

Розроблений OpenAI за підтримки Microsoft, чат-бот ChatGPT використовує методи глибокого навчання, щоб генерувати відповіді на пошукові запити, схожі на людину.

Як повідомляв ІМІ, 6 лютого компанія Google повідомила, що запускає свій аналог штучного інтелекту ChatGPT під назвою Bard. Ця технологія генерує розгорнуті відповіді на прості запити, наприклад “що приготувати на обід” або “як спланувати вечірку для друга”.

Корпорація Microsoft планувала найближчим часом оголосити інтеграцію ChatGPT у пошуковик Bing, щоб підважити домінування Google у цій галузі.

ChatGPT (Generative Pre-trained Transformer) – це чат-бот зі штучним інтелектом, розроблений у листопаді 2022 року лабораторією OpenAI, дослідницькою компанією штучного інтелекту, серед засновників якої був Ілон Маск. Бот може генерувати тексти на задану тему та відповідати на запитання користувачів.

Liked the article?
Help us be even more cool!