ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Білорусі не звільнили після адмінарешту журналіста Радіо Свобода

06.12.2021, 15:01
Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

Рідні фрілансера білоруської служби Радіо Свобода Андрія Кузнечика повідомили, що його не звільнили після адміністративного арешту, що тривав 10 днів, повідомляє Радіо Свобода

Напередодні термін арешту минув, але Кузнечик залишився під вартою, новий суд у його справі має відбутися 6 грудня, повідомили рідні.

Як повдіомляв ІМІ, 26 листопада суд у Мінську заарештував на 10 діб фрілансера білоруської служби Радіо Свобода Андрія Кузнечика за звинуваченням у “дрібному хуліганстві”.

25 листопада в Мінську силовики затримали фрілансера білоруської служби Радіо Свобода Андрія Кузнечика під час велосипедної прогулянки. У нього вдома провели обшук, забрали всю техніку і телефон, мобільний телефон і планшет дружини, а також гроші.

25 червня 2020 року в Мінську (Білорусь) після обшуку затримали блогера, фрілансера-консультанта Радіо Свобода та адміністратора опозиційного телеграм-каналу “РБ головного мозку” Ігоря Лосіка за звинуваченням в організації масових заворушень. Зараз його утримують в ізоляторі тимчасового тримання.

Лосік оголошував голодування на знак протесту проти нових звинувачень.

Liked the article?
Help us be even more cool!