ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Білій Церкві сталася бійка через російську музику, є потерпілі

Фото – поліція Київської області
Фото – поліція Київської області

У місті Біла Церква (Київська область) сталася бійка через слухання російської музики, є потерпілі. Про це повідомила пресслужба поліції Київської області.

Інцидент стався опівночі 21 липня. На масиві Таращанському виникла сварка через те, що водій автомобіля “Mercedes” гучно слухав музику російських виконавців. 

“Згодом між мешканцями прилеглих будинків та порушниками зав'язалася бійка, в результаті четверо людей звернулись за медичною допомогою. У однієї з жінок травмована рука”, – повідомила поліція.

Поліцейські розпочали розслідування за фактом заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 1 ст. 122 ККУ). Правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту.

Як повідомляв ІМІ, у  липні поліція склала адміністративний протокол на кафе в Погребах (Київська область), де стався конфлікт через виконання пісні російського співака Григорія Лепса, який підтримує режим президента РФ Володимира Путіна.

У місті Боярка Київської області поліцейські склали адмінпротокол на пару молодих людей, яка під час прогулянки ввімкнула російську музику. Чоловіку ще вручили повістку до районного територіального центру комплектування.

У Житомирі повідомили про підозру чоловіку, який завдав тілесних ушкоджень покупчині за прохання обслуговувати українською мовою.

Liked the article?
Help us be even more cool!