ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Житомирі повідомили підозру чоловіку, який поставив синці покупчині за прохання обслуговувати українською

Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

У Житомирі повідомили про підозру чоловіку, який завдав тілесних ушкоджень покупчині за прохання обслуговувати українською мовою. Про це повідомила Житомирська окружна прокуратура.

За даними слідства, інцидент стався понад тиждень тому в приміщенні продуктового магазину в одному з мікрорайонів Житомира.

“Відпускаючи м’ясну продукцію українського бренду із Західної України, продавчиня спілкувалася російською мовою з чоловіком (допомагав їй торгувати), який зневажливо сказав про місто Бандерівськ, що це “ужасноє, дебільноє названіє”. Коли підійшла черга потерпілої, вона зауважила, що краще Бандерівськ, ніж умовний Московськ, та попросила, щоб в обслуговуванні продавець користувалася українською мовою. На таке зауваження обоє працівників магазину агресивно відреагували та кинулися до потерпілої з лайливими словами. Продавчиня намагалася вибити телефон, яким жінка фільмувала розмову, а 39-річний чоловік схопив потерпілу за руки, аби силою виштовхати з магазину”, – повідомила прокуратура.

За висновками експертизи, підозрюваний умисно заподіяв 38-річній жінці легкі тілесні ушкодження у вигляді синців на обох руках.

Розповідь та відео про інцидент потерпіла виклала у фейсбуці на своєму акаунті, що викликало значний резонанс та обурення місцевих жителів.

Нападнику повідомлено про підозру в заподіянні покупчині умисного легкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 125 КК України).

Як повідомляв ІМІ, у  липні поліція склала адміністративний протокол на кафе в Погребах (Київська область), де стався конфлікт через виконання пісні російського співака Григорія Лепса, який підтримує режим президента РФ Володимира Путіна.

У місті Боярка Київської області поліцейські склали адмінпротокол на пару молодих людей, яка під час прогулянки ввімкнула російську музику. Чоловіку ще вручили повістку до районного територіального центру комплектування.

Liked the article?
Help us be even more cool!