ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція склала протокол на кафе, де через пісні Лепса стався конфлікт

03.07.2023, 11:22
Фото – Твоє місто
Фото – Твоє місто

Поліція склала адміністративний протокол на кафе в Погребах (Київська область), де стався конфлікт через виконання пісні російського співака Григорія Лепса, який підтримує режим президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляється в телеграм-каналі Міністерства внутрішніх справ.

Так, у вихідні в соцмережах поширили відео, на якому жінка знімає на камеру та обурюється тим, що відвідувачі співали в кафе пісні Лепса. За зроблене зауваження жінку нецензурно облаяли та вигнали з кафе.

"Жінка просила припинити співати мовою окупанта, та на її прохання любителі "лєпсонутого" відреагували агресивно. Почався конфлікт, який не обійшовся без втручання поліції", – йдеться в повідомленні. 

За фактом порушення правил надання послуг на заклад склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 155 КУпАП ("Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю"). 

Після рішення суду власник кафе має сплатити штраф. 

Фото МВС

Як повідомляв ІМІ, 19 червня 2022 року Верховна Рада заборонила використання російських пісень на радіо і ТБ та їхнє публічне виконання. 

Законопроєкт №7273-д забороняє на території України, зокрема, публічне виконання, показ та демонстрацію фонограм, відеограм та музичних кліпів артистів, які є або були в будь-який період після 1991 року громадянами держави-агресора. Водночас заборона не застосовуватиметься щодо російських співаків, які засуджують агресію Росії проти України.

Liked the article?
Help us be even more cool!