ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Бахмуті невідомі обстріляли офіс телекомпанії “Сіверське телебачення”

01.12.2016, 13:15

У місті Бахмут Донецької області невідомі обстріляли офіс місцевої телекомпанії “Сіверське телебачення”. Постраждалих немає. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Як зазначили в поліції, повідомлення про подію надійшло 30 листопада о 08:20 до чергової частини Бахмутського відділу поліції від депутата Сіверської районної ради та директора “Сіверського телебачення”. Він повідомив, що, прийшовши зранку на роботу, побачив пошкоджені вікна.

В результаті проведеного огляду місця події було зафіксовано чотири отвори у склі у вікні кабінету.

Телекомпанія знаходиться на першому поверсі житлового будинку. Після проведення первинних заходів правоохоронці встановили, що на момент події в робочих кабінетах працівників телебачення не було, постраждалих немає.

За попередніми даними, отвори були зроблені в результаті використання вогнепальної зброї. Співробітники Бахмутського відділу поліції проводять заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до пошкодження телестудії.

Вказаний факт внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Бахмутського відділу поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом хуліганських дій за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу України.

Фото - ГУ НП в Донецькій області

Liked the article?
Help us be even more cool!