ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter знову позначив як "недостовірний" допис Трампа

25.08.2020, 11:30
Фото – Главком
Фото – Главком

Соціальна мережа Twitter знову позначила як "недостовірне" повідомлення Дональда Трампа, у якому він прокоментував вибори президента США, повідомляє НВ.

"Отже, тепер демократи вирішили використовувати поштові скриньки для голосування, які є катастрофою для виборців. Крім того, будь-хто може проголосувати кілька разів. Хто контролює, перебувають вони в районах демократів або республіканців? Вони також не продезінфіковані від коронавірусу. Велике шахрайство", – заявив Трамп.

Раніше керівництво соцмережі визнало неправдивою інформацію про те, що в більшості дітей є імунітет до коронавірусу нового типу COVID-19.

24 червня Twitter позначив як "образливий" твіт Трампа, у якому він звернувся до протестувальників, що натякнули на створення у Вашингтоні автономної зони. Twitter не став видаляти пост, але залишив біля нього позначку про порушення правил соціальної мережі.

Як повідомляв ІМІ, 27 травня Twitter поставив маркування на твіти президента США Дональда Трампа, яке попереджає користувачів про можливі фейки в його повідомленнях. Зокрема, маркування з’явилось у твітах Трампа, які стосувалися можливих фальсифікацій під час голосування на виборах поштою. 

У відповідь Трамп звинуватив Twitter у втручанні у вибори в США та пригрозив соцмережам жорстким регулюванням або закриттям.

28 травня Дональд Трамп підписав указ щодо компаній соціальних мереж. Указ Трампа покликаний чинити тиск на регуляторів, включно з Федеральною комісією з комунікацій і Федеральною торговельною комісією, щоб вони розробили нові правила, які обмежили б імунітет соцмереж від цивільних позовів.

У Twitter назвали указ "реакційним і політизованим підходом до знакового закону". Facebook і Google також заявили, що указ Трампа може завдати шкоди інтернету і цифровій економіці.

Liked the article?
Help us be even more cool!