ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter попередив користувачів про можливі фейки в дописах Трампа

27.05.2020, 10:03
Фото – Главком
Фото – Главком

Соціальна мережа Twitter поставила маркування на твіти президента США Дональда Трампа, що попереджає користувачів про можливі фейки в повідомленнях очільника країни, повідомляє Укрінформ.
Про це свідчать відповідні виноски у твітах Трампа.
"Поштові скриньки будуть розкриті, бюлетені будуть підроблені й навіть незаконно роздруковані й підписані", – написав президент США щодо можливих фальсифікацій під час голосування на виборах поштою.

У цій же гілці повідомлень він зазначив, що мільйони людей отримають бюлетені, "незалежно від того, хто вони і як потрапили до штату", і це лише погіршить фальсифікацію голосів.

Унизу цих твітів з'явилося спеціальне гіперпосилання "Дізнайтеся факти про голосування поштою", клікнувши на яке користувачі переходять до списку неточностей у повідомленнях Трампа.

У відповідь Трамп звинуватив Twitter у втручанні у вибори в США: "Twitter зараз втручається у президентські вибори 2020 року. Вони кажуть, що моє твердження про бюлетені для голосування поштою, яке призведе до масової корупції та шахрайства, є неправильним... – написав він, підкресливши: –Twitter повністю душить свободу слова, і я, як президент, не дозволю цьому статися!"

Liked the article?
Help us be even more cool!