ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter не дозволятиме користувачам рекламувати акаунти в інших соцмережах

19.12.2022, 10:16
Фото – siecledigital.fr
Фото – siecledigital.fr

У Twitter заявили, що більше не дозволятимуть користувачам рекламувати інші облікові записи в інших соцмережах на своїй платформі.

Про це пише Укрінформ із посиланням на CNBC.

"Ми усвідомлюємо, що багато наших користувачів активні на інших платформах соціальних медіа. Однак ми більше не дозволимо безкоштовне просування певних платформ соціальних мереж на нашій платформі", – заявили у Twitter.

Зазначається, що багато користувачів почали ділитися своїми обліковими записами в інших соціальних мережах у Twitter після того, як Ілон Маск придбав компанію за 44 мільярди доларів у жовтні.

У Twitter заявили, що компанія, як і раніше, дозволятиме перехресні публікації з різних платформ, але публікація твітів на кшталт "підпишіться на мене в Instagram" тепер є порушенням політики соцмережі.

Якщо користувачі порушують цю нову політику, їм доведеться видалити ці твіти з посиланнями. Облікові записи можуть бути тимчасово заблоковані або зупинені.

Компанія видалятиме облікові записи, які намагаються обійти правила, публікуючи скриншоти своїх облікових записів в інших соцмережах.

Як повідомляв ІМІ, корпорація Twitter розпустила свою Раду з довіри й безпеки – волонтерську групу, сформовану 2016 року для надання соцмережі консультацій з ведення сайту.

Ілон Маск наприкінці жовтня купив Twitter за угодою на $44 мільярди.

Twitter відновив доступ до акаунту колишнього президента США Дональда Трампа після того, як новий власник Twitter Ілон Маск запустив опитування щодо його розблокування.

Також Маск заявив про відновлення тимчасово зупинених акаунтів, які не порушували закону і не займалися спамом. 

21 листопада Ілон Маск презентував нову концепцію соцмережі під назвою “Twitter 2.0”.

Крім того, соцмережа Twitter відмовилася від своєї політики боротьби з дезінформацією щодо COVID-19.

Liked the article?
Help us be even more cool!