ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Twitter розблокував акаунт Трампа, але він не збирається повертатись у соцмережу

21.11.2022, 10:00

Соцмережа Twitter відновила доступ до акаунту колишнього президента США Дональда Трампа після того, як новий власник Twitter Ілон Маск запустив опитування щодо його розблокування, повідомляє Бабель.

Більшість користувачів проголосували за зняття бану з акаунту експрезидента. В опитуванні взяли участь 15 085 458 людей.

Проте Трамп заявив, що не планує повертатися у Twitter навіть попри розблокування. Своє рішення Трамп пояснив тим, що у Twitter нібито падає залучення користувачів і занадто багато фейкових акаунтів. Про це він під час зʼїзду Коаліції єврейських республіканців.

Відтак експрезидент запросив своїх прихильників долучатися до його соцмережі, яка, на його думку, нібито набагато зручніша та має “неймовірне охоплення користувачів”. Йдеться про соціальну мережу Truth Social, яку запустили у 2022 році.

Водночас Трамп схвалив придбання Маском соціальної платформи, назвавши його “персонажем, який завжди був йому симпатичний”.

Нагадаємо, Ілон Маск купив соціальну мережу Twitter за угодою на 44 мільярди доларів.

Дональд Трамп створив соцмережу Truth Social після того, як Twitter, Facebook та YouTube заблокували його акаунти. Різкі висловлювання Трампа, зокрема у твіттері, розцінили як розпалювання ненависті та підбурювання до штурму Капітолія в січні 2021 року. Після цього Трамп анонсував створення соцмережі “без цензури”.

Liked the article?
Help us be even more cool!